Klimakompensation

Air Iceland Connects kunder får nu mulighed for at gøre deres flyrejser mere miljøvenlige på en enkel måde. Ved at tilvælge flyrejsens klimakompensation på vores hjemmeside, når flyrejsen bestilles, har man mulighed for at medvirke til at kompensere for den klimapåvirkning, som den pågældende flyrejse har. 

Kolefnisjöfnun flugs með Air Iceland Connect Hvad koster det?
Air Iceland Connect har sammen med Klappir grænar lausnir (Klappir Green Solutions) regnet på, hvor mange drivhusgasser der udledes i gennemsnit til alle flyselskabets destinationer. Bidraget til klimakompensation er på 70-150 ISK pr. passager afhængigt af flyrejsens længde. Beløbet, som vores kunder betaler for klimakompensationen, går ubeskåret til Kolvidur (Iceland Carbon Fund), som i samarbejde med Air Iceland Connect vil plante træer for at kompensere for udledningen af drivhusgasser.

Kolefnisjöfnun flugs með Air Iceland ConnectHvad har vi gjort for at mindske udledningen?
Som alle andre selskaber under Icelandair Group lægger Air Iceland Connnect sig i selen for at mindske den forurenende udledning fra flyene. I de senere år har Air Iceland Connect foretaget mange ændringer i både driften og udførelsen af flyvningen med det for øje at mindske udledningen af drivhusgasser. Icelandair Group er et af de få flyselskaber i verden, som har fået tildelt en miljøcertificering for hele sin virksomhed. Air Iceland Connect blev i januar 2017 tildelt en miljøcertificering i overensstemmelse med den internationale miljøstandard ISO 14001. Ved at Air Iceland Connect tilbyder sine passagerer muligheden for miljøkompensation på indenrigsflyvninger, kan Icelandair Group tage det første skridt i sin indsats for en øget kulstofsbinding.

 
Oneway / Roundtrip