Færøerne

Færøerne er en øgruppe bestående af 18 øer ca. 725 km sydøst for Island. Landets naturlige skønhed og unikke kultur gør det til en absolut nødvendighed for den rejsende, der leder efter noget forfriskende anderledes og spændende.

Til deres ros har denne ø-nation med succes bevaret sit historiske sprog, og den nordiske kulturarv er meget levende; her findes et samfund, der har forstået at balancere en nærhed til naturen med fordelene ved en moderne livsstil.

Oneway / Roundtrip
?

Hovedstaden Thorshavn, grundlagt i det niende århundrede af norske vikinger, er i dag en dejlig moderne by med 15.000 indbyggere. 

 

Vandreture og fugleliv
Bortset fra øernes fortryllende skønhed, som længe har fanget kunstneres og fotografers blikke, er der så meget at vælge imellem for den besøgende. F.eks. er der fremragende vandretursruter og muligheden for at studere fugle. Øernes meget fint udbyggede vej- og færgenet gør det både nemt og sjovt at rejse rundt i Færøerne.

 

Museum og kultur
I Thorshavn kan du slentre omkring i en afslappet atmosfære og suge indtrykkene til dig. Der er mange museer foruden det arkitektonisk imponerende Nordens Hus, landets vigtigste kulturcenter.

 

Kom og dans! 
En anden seværdighed er fæstningen Skansinn, som en gang var Nordeuropas stærkeste fæstning.
Du kan selvfølgelig ikke forlade øerne uden at opleve den berømte færøske kædedans. Dejlig både at se på og deltage i, den er en gammel form for fællesdans, der kan fortsætte i mange timer under syngen af episke folkeviser.