Kulusuk

Kun to timers flyvning fra Reykjavik
Når man alligevel er rejst så langt som til Island, hvorfor så ikke føje et andet spændende kapitel til sit nordlige eventyr ved at besøge Grønland, som kun er to timers flyvetur fra Reykjavik. 

Verdens største ø, Grønland, domineres af massiv indlandsis og har en uforlignelig forreven pragt over sig, der efterlader den besøgende betaget. 

Oneway / Roundtrip
?

Inuit befolkning på 56.000
Grønland er hjemland for en hårdfør inuit-befolkning på lidt over 56.000, der er fordelt langs øst- og vestkysten. Disse charmerende og venlige mennesker formår at kombinere et traditionelt liv med fiskeri og sælfangst med en moderne arktisk hverdag. Grønland er et af verdens mest barske, men samtidig smukkeste landområder. Her har man muligheden for at opleve den gamle inuit-kultur, som bedst afspejles i de smukke håndværksarbejder udskåret i stødstand og ben.


Den vilde natur
Skønheden i landets naturlige ødemark kombineret med oplevelsen af inuit-kulturen kan nemt komme til at betyde, at dit besøg til Grønland vil komme til at stå som et af dine kæreste minder.

 

Udstyr
Lige meget, hvornår du besøger Grønland, om det er sommer eller vinter, er det tilrådeligt at finde ud af vejrsituationen før du tager af sted, så du kan få det rigtige udstyr med.

 

Praktisk rejseinformation
På siden her forneden kan du finde nyttige oplysninger om alt der vedrør din rejse til Grønland. Du kan for eksempel finde oplysninger om tøj, sprog, valuta, handel, fiskeri, transport, feriedage og meget mere. Klik her.