Narsarsuaq på sydkysten
Sydgrønland er en kontrastfyldt region, som er kendt for blomstrende sletter og frodige dale, isfyldte fjorde, et utal af gletsjere samt mineralrige bjerglandskaber.

Regionen har et veludviklet landbrug med store græsningsarealer til får og heste samt nogle af de mest velbevarede nordboruiner. 
Hvad enten du er mest til inuit- eller nordbohistorie, is eller mineraler i alle former, jagt og fiskeri eller blot storslåede naturscenerier, så har Sydgrønland det hele.

Oneway / Roundtrip
?

Udflugter og attraktioner
Oplevelses- og udflugtsmulighederne i Sydgrønland spænder vidt: vandring, fiskeri, landbrugsferie, besøg ved nordboernes kirkeruiner og gårdanlæg eller mere udfordrende oplevelser inden for kajak eller bjergbestigning for bare at nævne nogle få muligheder.

Dramatiske gletsjere
Sydgrønlands mange fjorde er ideelle til sejlads, og i bunden af fjordene finder man ofte mange dramatiske gletsjere, som man også visse steder kan opleve til fods. 
Flere af gletsjerne er særdeles produktive, og derfor ser man også en hel del isskosser i Sydgrønland.

Udstyr
Lige meget, hvornår du besøger Grønland, om det er sommer eller vinter, er det tilrådeligt at finde ud af vejrsituationen, før du tager af sted, så du kan få det rigtige udstyr med.

Ren og betagende
Byerne Narsaq, Qaqortoq, Nanortalik og indfaldsporten Narsarsuaq er særlig gode udgangspunkter for kultur- og naturoplevelser. Men også de mindre fåreholdersteder og bygder såsom Qassiarsuk, Igaliku og Alluitsup Paa er populære udflugtsmål.

Praktisk rejseinformation
På siden her forneden kan du finde nyttige oplysninger om alt der vedrør din rejse til Grønland. Du kan for eksempel finde oplysninger om tøj, sprog, valuta, handel, fiskeri, transport, feriedage og meget mere. Klik her.