Thorshofn 
For virkelig at kunne fornemme den øde skønhed i den nordøstlige del af Island, er det lille charmerende fiskerleje Thorshofn det rigtige sted at tage hen.

Landsbyen Thorshofn har været autoriseret handelsstation siden 1836 og fiskeri, fiskeindustri, samt handel dermed har været indbyggernes primære beskæftigelse i mange år. 

 
Oneway / Roundtrip
?

Udendørs aktiviteter 
Byen har flere forskellige overnatningsmuligheder samt svømmebassin og restauranter. Der tilbydes forskellige slags udendørs aktiviteter fra vandreture til lakse- og ørredfiskeri og rideture i et af Islands mest maleriske scenerier. 

 Thorshofn ligger i køreafstand fra nogle af Islands mest berømte naturperler som for eksempel Mývatn med dets geotermiske aktivitet og vandfaldet Dettifoss, et af Europas mest kraftfulde og mest imponerende vandfald.

Der ligger nogle få interessante lakseelve og fjeldørredsøer i nærheden.

Havfugle
Thorshofn er beliggende på halvøen Langanes, som tynder ud i et sværdlignende punkt mod nordøst, og dens klipper med fuglekolonier har været og er stadig et næringsmiddel for dem, der bor her. I dag er området meget tyndt befolket. 

De fleste gårde er i de seneste årtier blevet affolkede. Nogle af de tilbageværende landmænd passer de ynglende edderfuglekolonier og samler dun fra rederne, som de renser og sælger til høj pris.