Grimsey

Kun 40 km fra Islands nordkyst ligger øen Grimsey, hvor omkring 100 indbyggere lever af det omkringliggende havs rige gaver. Det er Norlandair, der driver fly til Grimsey fra Akureyri lufthavn.

Oneway / Roundtrip
?

Midnatsolens magi
Da øen krydses af den nordlige polarcirkel, er Grimsey det perfekte sted til at opleve midnatssolens magi. Det sker endda, at isbjørne kommer på land med drivisen fra Grønland, så vær på vagt!

Kolonier af havfugle
Øens stejle klipper danner hjemsted for store kolonier af havfugle, og om sommeren lader de frygtløse øboere sig hejse ned ad klippesiden for at samle æg, som betragtes som en lokal delikatesse.

Gæstfrihed 
Denne fjerntliggende og smukke ø, hvor den lokale kirke er bygget af drivtømmer, er gennemsyret af folklore og legende. Her er en sjælden mulighed for at besøge et tæt og gæstfri samfund, der lever harmoni med sine omgivelser på den nordlige rand af den beboelige verden.

Skak
Øen har en stærk tilknytning til spillet skak, alt takket være den amerikanske filantrop fra det 19. århundrede, Willard Fiskes generøsitet. Fiske forærede øboerne skakbrætter, et bibliotek og pengedonationer.